• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
toepassingen.jpg
PDF

Advies- en Consultancybureaus

Advies- en Consultancybureau voeren vele projecten uit voor hun klant(en). Bij zo'n diversiteit aan klanten en projecten is het belangrijk dat er een goede urenregistratie aan de basis staat, zodat men snel en efficient de juiste zaken kan factureren aan een klant. Tevens is het gewenst om te doen aan dossier opbouw per klant en project, zodat men per project een goede administratie heeft en de voortgang over projecten inzichtelijk kan maken aan klanten.

Functionaliteiten

Nog meer dan bij andere branches vormt urenregistratie een belangrijke basis voor advies- en consultancybureaus. De gerealiseerde uren vormen immers de basis voor facturatie. ShareLock biedt een eenvoudige urenregsitratiemodule met uitgebreide mogelijkheden. Eventueel kan men een tussenstap (beoordeling van uren) inbouwen, voordat de uren worden doorgegeven aan de financiele administratie. De urenregistratie omvat eventueel ook een verlof- en overwerkregistratie.

Uiteraard is snel inzichtelijk welke projecten voor welke klanten worden gedaan. Er is een uitgebreide planningsmodule, waarmee men de aspecten "tijd", "geld" en "kwaliteit" goed kan plannen voor de projecten. Ook is het mogelijk om op een eenvoudige manier de voortgang van projecten bij te houden en dit eventueel inzichtelijk te maken voor klanten en partners. In het documentenbeheer is het mogelijk een dossier per klant/project op te bouwen. Men kan hier tevens documentsjablonen inrichten, zodat er sprake is van een uniforme communicatie naar klanten toe. Ook is er de mogelijkheid tot het beheren van relaties en contactmomenten.

ShareLock biedt zelfs de mogelijkheid om de status van nieuwe aanvragen voor adviesbureaus bij te houden, zodat men inzicht heeft over de "projecten in de pijplijn". Eventueel kan een extra facturatiepakket van DataLeaf worden aangesloten op ShareLock, zodat men kan factureren op basis van de geregistreerde uren en relaties in ShareLock. Eventueel kan er ook een koppeling worden gerealiseerd met een andere facturatiepakket.

Voordelen van ShareLock projectsoftware voor Advies- en Consultancybureaus

  • ShareLock beschikt over een eenvoudige maar uitgebreide urenregistratiemodule, eventueel inclusief verlof- en overwerkregistratie, waarmee facturabele en niet-facturabele uren geregistreerd kunnen worden.
  • De projectregistratie laat het toe een goede indeling in projecten te maken en hier een classificering toe te passen, zodat deze snel zijn terug te vinden, per klant, prioriteit, of andere kenmerken.
  • Per project bestaat er een goede projectadministratie, waar men o.a. documenten, statussen en beslissingen in projecten goed kwijt kan.
  • Er kunnen documentsjablonen worden aangemaakt, zodat projectdocumentatie altijd in dezelfde lay-out naar een klant wordt gestuurd.
  • Men kan een inzicht krijgen in de status van projecten en dit eventueel delen met partners en leveranciers.
  • Eventueel kan het facturatiepakket van DataLeaf worden aangesloten op ShareLock, zodat men facturen kan generen op basis van de geregistreerde uren en klanten in ShareLock. Ook een koppeling met een ander pakket behoort tot de mogelijkheden.
  • Het is mogelijk om de bezetting van mensen inzichtelijk te maken.