• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
projectsoftware.jpg

     

ShareLock projectadministratie

ShareLock projectadministratie is een module ter ondersteuning van de projectadministratie van organisaties. Met deze projectadministratiemodule heeft uw altijd een actueel overzicht van uw projecten. Met de flexibiliteit van de projectadministratiemodule kunt u tevens bepalen welke projectkenmerken voor uw organisatie van belang zijn. 

ShareLock projectadministratieShareLock projectadministratie: alle projecten centraal en overal bereikbaar

In ShareLock projectadministratie draait het allemaal om een centrale registratie van uw projecten. Door middel van onze unieke "Software as a service" constructie kunt u altijd en overal bij uw projectadministratie. U dubbelklikt simpelweg op het ShareLock icoon en zolang u verbinding heeft met Internet is uw projectadministratie toegankelijk. Naast de actuele projecten kunt u ook bijhouden welke projecten in de "pijplijn" zitten. Klik hier voor meer informatie over de projectadministratiemodule.

 

project administratie

ShareLock projectadministratie: razendsnel zoeken & vinden

Met onze FlexField technology bepaalt u zelf wat belangrijk is om bij te houden in uw projectadministratie. In de configuratiemodule van het pakket geeft u de invulvelden een naam en bepaald u waarden van dropdownboxes. Zo kunt u ShareLock projectadministratie aanpassen aan de behoefte van uw organisatie. 
planningsoftware projectadministratieShareLock projectadministratie: het draait om projecten

Voor veel organisaties staan de projecten centraal in hun dagelijkse core business. Een goede projectadministratie is daarom van levensbelang. Naast de functionaliteit om uw projecten te registreren heeft u in ShareLock de beschikking over nog veel meer functionaliteit. Informatie over deze andere modules kunt u hier vinden.

 


Kijk op onze productspecificatie pagina voor meer informatie over wat de projectadministratie module en ShareLock projectsoftware biedt aan functionaliteit, of kijk op onze ShareLock projectsoftware demonstratie pagina om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende demo op locatie.