• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
projectsoftware2.jpg
Afdrukken

     

ShareLock documentenbeheer software

ShareLock documentenbeheer software is een module ter ondersteuning van de documentregistratie van organisaties. Organisaties kunnen hun koppelen aan een project, relatie, persoon of in het algemeen documentenbeheer. Met ShareLock documentenbeheer software bent u daarnaast in staat snel te zoeken in de documenten door onze QuickSearch technology. Het is zelfs mogelijk om op een razendsnelle manier door middel van "Full text Search" documenten inhoudelijk op te zoeken.

ShareLock documentenbeheer softwareSL documentenbeheer software: alle documenten centraal en overal bereikbaar

In SL documentenbeheer software draait het allemaal om een centrale documentregistratie. Sommige documenten horen duidelijk bij een project (Business Case, Project Initiatie Document, Projectplan en plan van aanpak), anderen horen bij een relatie (offertes, gespreksverslagen) en soms horen documenten bij een persoon (contracten etc.). In ShareLock draait alles om een centraal documentenbeheer, waarbij al uw documenten overal snel toegankelijk zijn.

 

project documentenbeheer software

SL documentenbeheer software: razendsnel zoeken & vinden

Met onze QuickSearch technology bent u in staat snel op documenten te zoeken. U kunt zoeken op naam, titel auteur, kenmerken van het document etc. Het is tevens mogelijk inhoudelijk op de documenten te zoeken door middel van Full Text Search in de documentenbeheer module. Met een dubbelklik op de gevonden zoekresultaten wordt u meteen naar de juiste locatie van het document gebracht. Wat u ook zoekt... U heeft het zo gevonden!


 
planningsoftware documentenbeheer softwareSL documentenbeheer software: versies beheren

Werken met verschillende mensen in 1 omgeving vraagt om de nodige coordinatie. Met SL documentenbeheer software worden o.a. verschillende versies van documenten bijgehouden. ook kunt u eventueel voorgaande versies terughalen. Zo houdt SL documentenbeheer software de documenthistorie bij. U heeft ook de mogelijkheid om documenten in- en uit te checken. Zo kan er maar 1 iemand tegelijk aan het document werken en zien anderen wie er mee bezig is.

 


Kijk op onze productspecificatie pagina voor meer informatie over wat de documentenbeheer software module en ShareLock projectsoftware biedt aan functionaliteit, of kijk op onze ShareLock projectsoftware demonstratie pagina om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende demo op locatie.