• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
projectsoftware2.jpg

     

Projectplanning

ShareLock projectplanning is een pakket ter ondersteuning van de projecten planning van organisaties. Organisaties kunnen hun projecten beheersen op basis van de vijf beheerselementen, namelijk tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie. Met ShareLock projectplanning heeft u een softwarepakket in handen waarmee u uitstekend in staat bent uw projecten te plannen.

ShareLock projectplanningShareLock projectplanning: tijdsplanning

Het beheerselement tijd kan in ShareLock op drie verschillende planningsmanieren beheerst worden. ShareLock projectplanning beschikt o.a. over projectflow (workflow) planning, Gantt Chart (balkenplanning) planning en de Mijlpalenplanning & activiteitenplanning . U bent met deze modules goed in staat om met onze projectplanning uw tijdsaspect van de projecten te plannen.

 

projectplanning budgetplanning

ShareLock projectplanning: budgetplanning

Met de budgetplanning module van ShareLock projectplanning bent u in staat het aspect "geld" van uw projecten te plannen. U heeft de mogelijkheid tot een uitgebreide budgetplanning van uw projecten. U heeft ook de mogelijkheid om uw kosten te registeren. Een maatwerk koppeling met uw financiele systeem is uiteraard ook mogelijk. Kijk op onze budgetplanning pagina voor meer informatie over deze module.


 
projectplanning projectorganisatieShareLock projectplanning: projectorganisatie

Met ShareLock projectplanning kunt u ook uw projectorganisatie van uw project inzichtelijk maken. U kunt dit doen door bepaalde personen in een bepaalde rol toe te voegen aan het project. ShareLock projectplanning  bepaalt vervolgens hoe Dit eruit ziet in een projectorganisatie diagram. Zo heeft u altijd zicht op de actoren van uw project.

 


Kijk op onze productspecificatie pagina voor meer informatie over wat ShareLock projectsoftware biedt aan functionaliteit, of kijk op onze ShareLock projectsoftware demonstratie pagina om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende demo op locatie.