• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
projectsoftware.jpg

   

ShareLock Prince2 tool wordt gebruikt ter ondersteuning van de projectmanagement methodiek Prince2. ShareLock is een Prince2 tool. ShareLock ondersteunt naast Prince2 nog meer projectmanagement methodieken. De ShareLock prince2 tool is gebaseerd op o.a. Prince2 en dit is in de basis ook terug te vinden. De ShareLock Prince2 tool ondersteunt de methodiek op de volgende manier:

Prince2 tool projectflowPrince2 tool: Prince2 proces dmv projectflow

Prince2 bestaat o.a. uit een procesmodel. Met de ShareLock Prince2 tool kunt u dit procesmodel ondersteunen. Er zijn standaard Prince2 templates, gebaseerd op het procesmodel van Prince2. Met deze ShareLock Prince2 tool wordt uw project automatisch begeleidt door de verschillende rollen en verantwoordelijkheden door middel van de projectflow.

 

Prince2 tool rapportages

Prince2 tool: rapportages

Met de ShareLock Prince2 tool heeft u de mogelijkheid uw Prince2 rapportages te genereren. Op basis van de gegevens die u registreert bij uw projecten, relaties en personen kunt u kiezen om Prince2 rapportages, zoals de Business Case, het projectplan en het Project initiatie Document (PID), te genereren. U maakt door middel van onze Prince2 tool een export naar de bekendere bestandsformaten, zoals Word en Excel.


 
Prince2 tool riskmanagementPrince2 tool: riskmanagement

Het beheersen van risico's speelt bij Prince2 een belangrijke rol. Met onze Prince2 tool heeft u de mogelijkheid om risico's te registeren. U kunt risico's een gewicht toekennen. Ook is er de mogelijkheid om risico's op enig moment in uw project te beoordelen. Zo houdt u goed in de gaten hoe het ervoor staat met het riskmanagement van het project.

 


Kijk op onze productspecificatie pagina voor meer informatie over wat ShareLock projectsoftware biedt aan functionaliteit, of kijk op onze ShareLock projectsoftware demonstratie pagina om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende demo op locatie.