• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
projectsoftware2.jpg

     

Prince 2 software

Prince 2 software wordt gebruikt ter ondersteuning van de projectmanagement methodiek Prince 2. ShareLock is Prince 2 software. ShareLock ondersteunt naast Prince 2 nog meer projectmanagement methodieken. ShareLock prince 2 software is gebaseerd op o.a. Prince 2 en dit is in de basis ook terug te vinden. ShareLock Prince 2 software ondersteunt de methodiek op de volgende manier:

Prince 2 software projectflowPrince 2 software: Prince 2 proces dmv projectflow

Prince 2 bestaat o.a. uit een procesmodel. Met ShareLock Prince 2 software kunt u dit procesmodel ondersteunen. Er zijn standaard Prince 2 templates, gebaseerd op het procesmodel van Prince 2. Met deze ShareLock Prince 2 software wordt uw project automatisch begeleidt door de verschillende rollen en verantwoordelijkheden door middel van de projectflow.

 

Prince 2 software rapportages

Prince 2 software: rapportages

Met ShareLock Prince 2 software heeft u de mogelijkheid uw Prince 2 rapportages te genereren. Op basis van de gegevens die u registreert bij uw projecten, relaties en personen kunt u kiezen om Prince 2 rapportages, zoals de Business Case, het projectplan en het Project initiatie Document (PID), te genereren. U maakt door middel van onze Prince 2 software een export naar de bekendere bestandsformaten, zoals Word en Excel.


 
Prince 2 software riskmanagmentPrince 2 software: riskmanagement

Het beheersen van risico's speelt bij Prince 2 een belangrijke rol. Met onze Prince 2 software heeft u de mogelijkheid om risico's te registeren. U kunt risico's een gewicht toekennen. Ook is er de mogelijkheid om risico's op enig moment in uw project te beoordelen. Zo houdt u goed in de gaten hoe het ervoor staat met het riskmanagement van het project.

 


Kijk op onze productspecificatie pagina voor meer informatie over wat ShareLock projectsoftware biedt aan functionaliteit, of kijk op onze ShareLock projectsoftware demonstratie pagina om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende demo op locatie.