• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

ShareLock projectsoftware (Inleiding)

ShareLock projectsoftware is een softwarepakket ter ondersteuning van projecten binnen organisaties. Projectmanagers en medewerkers werken samen aan projecten in een pakket wat volledig toegankelijk is over het Internet. Projectleiders kunnen projecten managen door functionaliteit ter ondersteuning van de beheersaspecten van projectenmanagement: tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie. Voor ieder beheersaspect is gedacht aan een juiste ondersteuning. Projectmedewerkers hebben andere functionaliteit ter beschikking, die de dagelijkse uitvoering van hun projecten gemakkelijker maakt. 

Overzicht van projectsoftware functionaliteit ShareLock
- klik op de afbeelding voor een groter formaat -

Waar de input voor projecten vaak erg belangrijk is, gaat het u natuurlijk om de output. In ShareLock zijn tal van standaardoverzichten en rapportages aanwezig, die u kunt communiceren aan betrokkenen, of die de benodigde management informatie verschaffen. Zit een bepaald overzicht er niet tussen voor u? Dan kunt u met onze flexibele "reporting builder" zelf de overzichten in elkaar zetten die u wilt hebben.

Tenslotte bevat ShareLock een aantal modulen om het pakket compleet te maken, zoals relatiebeheer, configuratie en autorisatie. Zo heeft de mogelijkheid zelf aanpassingen te verrichten aan de inrichting van het pakket. 

Functionele specificaties

ShareLock bestaat uit een aantal samenwerkende modules, welke specifiek voor een bepaalde doelgroep van projectbetrokkenen is ontwikkeld. De onderstaande tabel geeft een overzicht van de functionaleit.Projectsturing   RapportagesProjectmanagement Organisatie Projectorganisatie
Resources/Matching
  Informatie Rapportages
Projectregistratie
  Tijd Planning & Projectflow
Gantt Chart (Balkenplanning)
Mijlpalenplanning
  Geld Budgetplanning
  Kwaliteit KwaliteitsplanningProjectuitvoering   Urenregistratie
Documentenbeheer
Agenda & Kalender
Taaklijsten
CommunicatieOverig   Relatiebeheer
Configuratie
Autorisatie
Technische specificaties

ShareLock is ontwikkeld met de Java technologie van Sun. Deze omgeving zorgt ervoor dat ShareLock op verschillende hardware platformen kan functioneren. ShareLock is dus platformonafhankelijk en kan dus ook op een Macintosh (Mac OSX) gebruikt worden. Verder is ShareLock webbased waardoor werken via internet mogelijk is.

In een organisatie waar meerdere personen tegelijkertijd aan hetzelfde project werken komt ShareLock het best tot zijn recht.

Prijsspecificaties

ShareLock projectsoftware is verkrijgbaar vanaf 24,99 euro per maand. Indien u behoefte heeft aan meer informatie over ons product, zijn wij natuurlijk bereid u meer of specifiekere informatie te geven. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via email: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it of bel: +31 (0)76 58 141 00.