• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
Afdrukken

Matching/ Resourceplanning

Wie moet u inzetten op een bepaalde taak voor uw project? Welk specialisme zou zo'n persoon nu nodig hebben om de taak tot een succes te brengen? Is deze persoon wel beschikbaar? Zijn er wellicht nog mensen die beter in het profiel zouden passen? Dit zijn de vragen die we met onze Matching/ Resourcemodule oplossen.

Voor personen in ShareLock heeft u de mogelijkheid om een profiel op te geven. Welke categorieen u hanteert op gebied van dit profiel is helemaal aan u, aangezien dit flexibel door uzelf is in te regelen in ShareLock. U kunt hierbij denken aan diploma's, certificeringen, karakter, social skills, competenties, kennisgebieden etc.

zoeken op beschikbaar specialisme

Bij het opstellen van uw planning in ShareLock kunt u vervolgens de Matching module aanroepen. Hier geeft u de zoekcriteria op, waarop u graag wilt zoeken voor de beschikbare mensen. De mensen die als beste aan uw opgegeven zoekcriteria voldoen komen hier met waardering bovenaan te staan. Vervolgens kunt u van deze personen bekijken wat hun beschikbaarheid is.

 

resource planning

 

Heeft u eenmaal de juiste persoon gevonden voor een taak, dan sleept u deze simpelweg naar de taak toe en de persoon wordt hieraan gekoppeld. Op deze manier kunt u de beste mensen bij elkaar zoeken voor uw project.