• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
 
Afdrukken

Reporting Services: nauwkeurige en flexibele rapportages.. 

Organisaties hebben behoefte aan eenvoudige en nauwkeurige management informatie. Op basis van management informatie kunnen zij beter en sneller beslissingen nemen. Helaas voor veel organisaties zijn zij met andere pakketten vaak begrensd door de rapportages die op dat moment in de applicatie aanwezig zijn.

ShareLock projectsoftware doet dit anders. Samen met ons softwarepakket richten wij op onze server een aansluitende versie van Reporting Services in. Met Reporting Services heeft u veel vooraf ingerichtte rapportages tot uw beschikking, zoals urenrapportages, budgetoverzichten en voortgangsoverzichten. Daarnaast heeft u als organisatie de mogelijkheid om flexibel rapportages zelf te maken en publiceren.

Met andere woorden: met ShareLock heeft u een krachtige flexibele tool om input voor de rapportages te leveren en met Reporting services bent u in staat om die informatie waar u behoefte aan heeft te verkrijgen. Verandert deze behoefte aan informatie gedurende het verloop van de tijd? Geen probleem, zowel ShareLock als Reporting Services zijn zo flexibel opgezet, dat beide met uw organisatie kunnen meeveranderen.

Rapportages kunnen overigens worden aangeroepen vanuit ShareLock, u kunt ze publiceren op het Internet, of u kunt ze exporteren naar de huidige gangbare bestandsformaten, zoals Excel en PDF. Het maken van rapportages is eenvoudig en simpel en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hieronder zijn enkele voorbeeldrapportages gepubliceerd om u enig idee te geven wat de mogelijkheden zijn van de combinatie van ShareLock met Reporting Services:
- Urenoverzicht medewerkers (PDF)
- Urentypenoverzicht per medewerker (GIF)
- Acquisitieoverzicht (Excel)
- Urentypenoverzicht (PNG)
- Budgetten - Grootte (JPG)