• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
 
Afdrukken

ShareLock: projectsoftware voor dienstverlenende organisaties

Dienstverlenende organisaties voeren vaak projecten uit. Niet iedere organisatie is hetzelfde, maar het proces, offerte, procesuitvoering, facturering, geldt voor iedere dienstverlener. Natuurlijk richten wij het pakket voor iedere dienstverlenende branche specifiek in. Meer informatie over het inrichten van ShareLock projectsoftware vindt u op de toepassingen pagina. ShareLock biedt u ondersteuning bij uw gehele primaire proces als dienstverlener.

ShareLock: projectsoftware voor dienstverlenende organisaties

ShareLock kan u ondersteunen bij u klantwerving. Zo heeft u de mogelijkheid tot het maken van selecties op kenmerken van ingevoerde relaties. Ook heeft u de mogelijkheid om contactmomenten te registreren en kunt u relaties toewijzen aan een account. Bent u eenmaal een klant op het spoor, dan heeft u in ShareLock de mogelijkheid tot het maken van offertes. Ook ziet u welke projecten nog in de "pipeline" zitten.

Op gebied van projectmanagement en projectuitvoering bieden wij u als dienstverlener uitgebreide functionaliteit op o.a. het gebied van projectorganisatie, doelstellingen, projectstructuur, templates, mijlpalen- en activiteitenplanning, Gantt Charts, resourceplanning, budgettering, kwaliteitsplanning, taaklijsten, agenda & Kalender, relatiebeheer, documentenbeheer, urenregistratie, planning en communicatie.

Uiteraard kunt u met ShareLock ook uw projecten afsluiten. Zo kunt u facturen en betalingsherinneringen aanmaken en beheren (Let op! pas beschikbaar vanaf September 2007). Op gebied van secundaire processen in uw organisatie biedt ShareLock u ook ondersteuning. Zo kunt u personeelsleden registreren, hun tarief vastleggen en hun "skills" regsitreren en beheren. Voor de technische dienstverleners beschikt ShareLock ook over een uitgebreide incidentmeldings- en afhandelingsprocedure.

Personeelsregistratie en incidentmanagement 

Samen met ShareLock leveren wij een ingerichte versie van Microsoft Reporting Services, zodat u als organisatie ook over de juiste management informatie beschikt om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen.