• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
 
Afdrukken

ShareLock voor projectgestuurde organisaties 

ShareLock projectsoftware voor projectgestuurde organisaties is speciaal ontwikkeld om projectgroepen en organisaties te ondersteunen op het gebied van projectmanagement en projectuitvoering. De communicatie tussen medewerkers wordt bevorderd en iedereen heeft duidelijk in beeld wat er moet gebeuren.

projectsoftware voor projectgesuurde organisaties

Zowel op het gebied van portfoliomanagement, projectmanagement en projectuitvoering biedt ShareLock de nodige ondersteuning. Voor ondersteuning van het portfoliomanagement heeft u o.a. de beschikking over projectstatusoverzichten, risico analyses, projectclassificatie en projectregistratie. In de context van projectmanagement bieden wij functionaliteit op het gebied van projectorganisatie, doelstellingenregistratie, projectflows (projectstructuur), mijlpalenplanning, activiteitenplanning, Gantt Charts, Resourceplanning, Budgettering en Kwaliteitsplanning. Op gebied van projectuitvoering tenslotte is er functionaliteit op het gebied van taaklijsten, agenda & kalender, relatiebeheer, documentenbeheer, urenregistratie, rapportages & plannen en communicatie.

ShareLock projectsoftware voor projectgestuurde organisaties wordt ook geleverd met Microsoft Reporting Services, zodat de projectorganisatie kan voorzien in de management informatie die zij nodig heeft om tot beslissingen te komen.

Prince2, DSDM, RUP en andere methodieken... 

ShareLock projectsoftware voor projectorganisaties biedt tevens ook de mogelijkheid om de bekende projectmanagementmethodieken te ondersteunen, zoals Prince2, DSDM, MSP, RUP enz. Dit wordt gedaan door o.a. rapportages op gebied van deze methodieken en afstemming van parameters op de methodieken.