• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

Rapportages met Reporting Services

Organisaties hebben snel, eenvoudig en nauwkeurig behoefte aan management informatie. Op basis van management informatie kunnen beter en sneller beslissingen worden genomen. Helaas voor veel organisaties zijn zij met andere pakketten vaak begrensd door de rapportages die op dat moment in de applicatie aanwezig zijn.

ShareLock: projectsoftware doet dit anders. Samen met ons softwarepakket richten wij op onze server een aansluitende versie van Reporting Services in. Met Reporting Services heeft u ontzettend veel vooraf ingerichtte rapportages tot uw beschikking, zoals urenrapportages, budgetoverzichten en voortgangsoverzichten. Daarnaast heeft u als organisatie de mogelijkheid om flexibel rapportages zelf te maken en publiceren.

Met andere woorden: met ShareLock heeft u een krachtige flexibele tool om input voor de rapportages te leveren en met Reporting services bent u in staat om die informatie waar u behoefte aan heeft te verkrijgen. Veranderd deze behoefte aan informatie gedurende het verloop van de tijd? Geen probleem, zowel ShareLock als Reporting Services zijn zo flexibel opgezet, dat beiden met uw organisatie kunnen meeveranderen.

Rapportages kunnen overigens worden opgeroepen vanuit ShareLock, u kunt ze publiceren op het Internet, of u kunt ze exporteren naar de huidige gangbare bestandsformaten, zoals Excel en PDF. Het maken van rapportages is eenvoudig en simpel en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hieronder zijn enkele voorbeeldrapportages gepubliceerd om u enig idee te geven wat de mogelijkheden zijn van de combinatie van ShareLock met Reporting Services:
- Urenoverzicht medewerkers (PDF)
- Urentypenoverzicht (GIF)
- Acquisitieoverzicht (Excel)
- Relatie overzicht (PNG)
- Budgetten - Grootte (JPG)

Plan van aanpak, business case, voortgangsrapport en meer

Naast het genereren heeft ShareLock ook de mogelijkheid om bepaalde standaard documenten te genereren die veel gebruikt worden voor projectcommunicatie. Hierbij kunt u o.a. denken aan een plan van aanpak (projectplan), de Business Case, de voortgangsrapportages, het evaluatierapport en meer.

U selecteert het project waarvan u een document wilt genereren. Met de rechtermuisknop kunt u vervolgens onze rapportgenerator starten. Er wordt nu voor u gegenereerd in het gewenste formaat, mits het een huidige veel gebruikte standaard is. Deze standaard rapportages worden gegenereerd op basis van een template, die u eventueel zelf nog kunt aanpassen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om zelf nieuwe sjablonen toe te voegen.