• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

Documentenbeheer

De documentenbeheermodule zorgt ervoor dat de digitale bestanden systematisch en centraal worden opgeslagen. Dit maakt het mogelijk om projectbestanden snel te traceren en te gebruiken. Dankzij deze module is het zeer duidelijk welke documenten bij een project, relatie of persoon horen, aan deze elementen kunt u namelijk de documenten koppelen.

Documentenbeheer binnen ShareLock: projectsoftware


Meerdere bevoegde personen kunnen tegelijkertijd dezelfde bestanden raadplegen. De informatie kan in principe op iedere plaats en op ieder tijdsstip worden opgevraagd, waardoor de medewerkers niet meer gebonden zijn aan een werkplek of locatie. Documenten kunnen in- en uitgechecked worden en dit is zichtbaar voor andere gebruikers. Uitgecheckte bestanden ("bestanden op slot zetten") kunnen niet door anderen bewerkt worden.

ShareLock documentenbeheer: versiebeheer 

Het documentenbeheer bevat ook mogelijkheden voor het beheren van versies van documenten (versiebeheer). Zo kunt u altijd een vorige versies van documenten terug zoeken. Zo heeft u dus goed inzicht in de groei van een document. Door gebruik van ShareLock documentenbeheer staan alle documenten centraal opgeslagen. Het is ook mogelijk om door DataLeaf back-ups van u documenten te laten verzorgen (in huurvorm van het pakket). Ook medewerkers die vanaf thuiswerken werken vanuit deze centrale plek. Op deze manier zult u nooit meer documenten kwijtraken.

ShareLock documentenbeheer: zoeken, status en full-text search 

Er is ook een centraal documentenbeheer aanwezig in ShareLock, waar alle documenten in terug te vinden zijn. U kunt op verschillende manieren zoeken naar documenten. Hierbij moet u niet alleen denken aan zoeken op bestandsnaam, maar ook op kenmerken die u meegeeft aan deze documenten. (Status van documenten, kenmerken van documenten etc.). In versie 2.6 van ShareLock die gepland staat is ook full-text search aanwezig in het programma.

ShareLock documentenbeheer: flexibel en gebruiksvriendelijk 

Het documentenbeheer is verder flexibel en gebruiksvriendelijk. Zo kunt u documenten vanuit ShareLock verslepen naar uw pc of andersom. Ook heeft u de mogelijkheid bestanden en mappen te verplaatsen zoals u dit gewend bent. Iedere gebruiker van ShareLock heeft zelf ook een eigen privé documentenbeheer.

De complete documentenbeheermodule werkt over Internet en maakt het uitwisselen & zoeken van bestanden voor zowel mensen op kantoor als thuiswerkers een stuk makkelijker.