• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
producten.jpg
Afdrukken

Op deze pagina worden de ShareLock producten toegelicht. Een product wordt vervolgens voor iedere branche nog specifiek gemaakt. Hierover leest u meer op de ShareLock "toepassingen " pagina. De ShareLock producten zijn echter in het leven geroepen, omdat het product via verschillende invalshoeken benaderd wordt.

ShareLock: projectsoftware voor projectorganisaties

Veel organisaties in Nederland blazen speciale projectgroepen in het leven voor het uitvoeren van projecten, die vaak plaatsvinden naast het primaire proces van de organisatie. Dit zijn de zogenaamde "interne" projecten. Organisaties voeren de projecten vaak uit om problemen op te lossen, of de huidige situatie te verbeteren. ShareLock projectsoftware is speciaal ontwikkeld voor een zo goed mogelijke ondersteuning van deze projectorganisaties. Voor meer informatie over dit product kunt u terecht op de projectorganisaties pagina.

ShareLock: projectsoftware voor dienstverlenende organisaties

Dienstverlenende organisaties voeren ook projecten uit. Zij doen dit vaak niet om hun interne situatie te verbeteren, maar voeren de projecten uit voor hun klanten. Zij verdienen hun geld met het uitvoeren van projecten. ShareLock projectsoftware voor dienstverlenende organisaties is speciaal gericht op de ondersteuning van deze organisaties. Het gehele proces, van offerte tot en met projectuitvoering tot aan facturering wordt ondersteund. Voor meer informatie over dit product kunt u terecht op de Dienstverlenende pagina.

Reporting Services

Organisaties hebben vaak behoefte aan Management Informatie over de projecten die zij uitvoeren. Op basis van kwalitatief goede managementinformatie kan men vaak betere beslissingen nemen. Om deze reden maken wij Microsoft SQL Reporting Services beschikbaar voor onze klanten. Wat we speciaal hebben ingericht voor ShareLock: projectsoftware. Op die manier bent u zelf in staat om de gewenste rapportages te maken. Een flexibele oplossing, die jarenlang kan meegroeien met een organisatie. Op de reporting services pagina vint u meer informatie over dit product.