• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

Urenregistratie (tijdsregistratie)

De papieren rompslomp voor het invullen van de uren is verleden tijd. ShareLock urenregistratie zorgt ervoor dat we snel de gewerkte uren kunnen registreren. Bovendien kunnen de medewerkers vanuit hun persoonlijke takenlijst direct de uren registreren. Zo kan de urenverantwoording in ShareLock urenregistratie direct invullen, omdat ze dat minder tijd kost.

Urenregistratie voor ShareLock projectsoftware

 

ShareLock urenregistratie: werkelijke uren versus geplande uren

Door het goed registreren van de uren in ShareLock urenregistratie kan men direct bepalen hoeveel uur er gewerkt is aan een project. Hierdoor is men voortdurend op de hoogte van de prestaties van de medewerkers. De urenregistratie module zorgt voor meer inzicht in de hoeveelheid werk die nog voorhanden is. Door de werkelijke uren te vergelijken met de verwachte uren kan men het project begeleiden en aansturen. Met behulp van deze vergelijking in ShareLock urenregistratie is het ook mogelijk om de projecten te beoordelen en te evalueren.

ShareLock urenregistratie: weekstaat en urentypen... 

In ShareLock urenregistratie kunt u de uren ook middels een uren weekstaat (of maandstaat/dagstaat) invullen. Op deze manier wordt inzichtelijk hoeveel uur in een bepaalde week geregistreerd wordt. Binnen ShareLock urenregistratie wordt er gewerkt met urentypen, die de status facturabel of niet-facturabel meekrijgen. Zo kunt u binnen de urenregistratiemodule gemakkelijk zien hoeveel facturabele uren heeft gemaakt en van welk type de uren zijn (bijvoorbeeld urentype "projectmanagement", welke facturabel is).

ShareLock urenregistratie: urenlogboek

Middels het urenlogboek binnen ShareLock urenregistratie kunt u zien hoeveel uur iemand voor een bepaald project heeft gemaakt over een bepaalde periode. Verder vormt de urenregistratie module de basis voor o.a. de voortgangsmeting.