• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

ShareLock Budgettering

"Geld" is een belangrijke factor in projectmanagement. Managers maken door middel van budgettering een schatting van wat zij denken kwijt te zijn voor hun project. ShareLock ondersteunt het budgetteren van projecten met ShareLock budgettering. Er worden budgetten aangemaakt voor projecten. Deze zijn binnen ShareLock budgettering vrij te definiëren, maar ook kunnen standaard budgetten worden gekozen. De uitkomst van het budgetteren is uiteindelijk een Cost Breakdown Structure voor het project.

budgettering kosten project software

Gedurende het project kunnen er kosten voor budgetten onder het project worden geregistreerd in ShareLock Budgettering. U kunt bij het registreren van kosten ook refereren naar een factuurnummer en op deze manier legt ShareLock Budgettering de basis voor een koppeling met een eventueel financieel systeem binnen uw organisatie.

Natuurlijk kunt u het overzicht van budgetten en kosten uitdraaien en ShareLock maakt overschrijdingen van de budgetten inzichtelijk. De budgetten- en kostenregistratie in ShareLock budgettering vormen de basis voor het managen van de factor "geld" binnen uw projecten en vormen tevens de input voor overzichten en voortgangsrapportage op dit gebied.