• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

ShareLock Relatiebeheer

ShareLock relatiebeheer stelt u in staat uw relaties te registreren. Relaties zijn de basis om goed ondernemerschap te kunnen bedrijven. Goed relatiebeheer kan daarom een hulpmiddel zijn om communicatieproblemen met klanten te voorkomen. Zo is goed adresbeheer belangrijk, maar minstens even belangrijk is om te weten wat met een klant is afgesproken. Dit onderdeel is te verzorgen met de relatiemodule. ShareLock relatiebeheer is gericht op het snel en effectief registreren en terugvinden van uw relaties in de relatiebeheermodule.

ShareLock relatiebeheer: schermafbeelding 

relatiebeheer project software relaties

ShareLock relatiebeheer: koppeling met projecten

Het relatiebeheer is natuurlijk te gebruiken als zelfstandige module. Interessanter nog is het om de projectadministratie te koppelen aan het relatiebeheer. Zo is inzichtelijk voor welke opdrachtgever een project is uitgevoerd. Het kan echter ook vanuit de andere kant: welke opdrachten hebben we voor een klant uitgevoerd. Dankzij deze koppeling kunnen de projecten van klanten snel worden getraceerd, zodat op een eenvoudige manier onder andere de status kan worden achterhaald. In het relatiebeheer kunnen verschillende relevante gegevens van de relaties met de contactpersonen worden geregistreerd. Hierdoor kan men de opdrachtgever of andere betrokken personen beter informeren ten aanzien van de projecten.

ShareLock Relatiebeheer plus 

ShareLock relatiebeheer bevat ook zeer praktische functionaliteit. Op het tabblad contactmomenten in het relatiebeheer kunnen alle contactmomenten die men heeft met een klant geregistreerd worden. Naast een datum en tijdstip registreert men in het relatiebeheer ook de contactpersoon, het eventuele verloop van het contact en de benodigde vervolgactie(s). Per contactmoment ziet men ook meteen de gegevens van de organisatie en de contactpersonen, zodat vanuit dit scherm in ShareLock relatiebeheer zeer handig acquisitie kan worden gepleegd.

ShareLock Relatiebeheer plus: acquisitie 

Op het gebied van acquisitie biedt ShareLock Relatiebeheer voor de gevorderde gebruiker ook een aantal extra handige elementen. Zo kunt u een status aan een klant toekennen (potentiële klant, klant, geen interesse etc.) en kunt u bepalen welke acties voor deze klanten moeten worden uitgevoerd. Zo kunt u in ShareLock relatiebeheer ten alle tijden een lijst oproepen van bepaalde klanten. (Bijvoorbeeld potentiële klanten in de automatiseringsbranche, waar u al een folder naartoe heeft gestuurd).

ShareLock relatiebeheer plus: koppeling met agenda 

De contactfunctionaliteit in het relatiebeheer werkt ook nauw samen met de agenda en kalender functionaliteit. Als u bijvoorbeeld aangeeft bij een contactmoment in ShareLock relatiebeheer dat een vervolgactie op een bepaalde datum noodzakelijk is, dan kunt u dit ook automatisch in de agenda van de betreffende medewerker laten invoeren. Zo kunnen medewerkers door dagelijks in hun agenda te kijken ook zien welke acties zij ten aanzien van acquisitie moeten ondernemen.

ShareLock relatiebeheer biedt u de mogelijkheid uw relaties te registreren, contactmomenten bij te houden, relaties te waarderen en vervolgacties te bepalen.