• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

Voortgangsmeting

Een belangrijk aspect ter ondersteuning van het projectmanagement wordt gevormd door ShareLock voortgangsmeting. De stuurgroep en projectmanagers willen frequent weten hoe het er nu voor staat met een project en eigenlijk nog voor meerdere projecten tegelijk. Het is belangrijk dat managers en stuurgroep op tijd kunnen signaleren wanneer er zich afwijkingen voordoen op gebied van planning. Dit alles is mogelijk met ShareLock voortgangsmeting.

voortgangsrapportage project software

ShareLock voortgangsmeting geeft op een hoog niveau informatie over de status en voortgang van projecten. Dit gebeurt vanuit een "meteroverzicht", ofwel het projectinfo overzicht, waarin de standaard KPI's (Kritische Prestatie Indicatoren) te zien zijn. Hier kunnen verschillende projecten onder elkaar worden toegevoegd in het overzicht en van elk project wordt door middel van een "KPI meter" aangegeven wat de status is van "doorlooptijd", "uren", "geld" (budget) en "kwaliteit". In de KPI wordt de status aangegeven door middel van een kleur. Staat de meter in het groen, dan verloopt alles nog volgens planning. Oranje geeft aan dat er zich kleine afwijkingen voordoen op een bepaald gebied en rood geeft aan dat het echt uitloopt of fout gaat.

Vanuit dit meteroverzicht van ShareLock voortgangsmeting kan er genavigeerd worden naar de voortgangsrapportage. Hier bevindt zich de uitleg van de meters, dus op gebied van "doorlooptijd", "tijd" (uren), "geld" (budget) en kwaliteit wordt de planning met de realisatie vergeleken. Natuurlijk is er ruimte voor uitleg, opmerkingen en het vastleggen van besluitvorming. De voortgangsrapportages kunnen op een bepaald moment worden vastgelegd en zijn altijd terug te vinden.