• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

ShareLock Agenda & Kalender

Naast de taken die via de projectflow bij medewerkers terecht komen in hun persoonlijke taaklijst, vraagt de organisatie van een project voor projectmedewerkers natuurlijk meer dan een simpele taaklijst. Iedere gebruiker heeft met "ShareLock projectsoftware agenda" een agenda tot zijn beschikking waar hij of zij zijn of haar afspraken, vergaderingen, op te leveren documenten en taken kan bijhouden.

 

agenda item maand project software

ShareLock Agenda en Kalender:  inzien agenda door anderen

Een gebruiker kan agenda-items door middel van een handige kalender inzien en bijhouden op maand, week en dagniveau. Door de verschillende en handige navigatie van "ShareLock Agenda" wordt snel door de data genavigeerd. De agenda van andere gebruikers is in te zien, zodat medewerkers bij andere gebruikers kunnen zien wat zij te doen hebben.

ShareLock Agenda en Kalender: uitnodigingen en teamkalender 

Voor het projectteam is ook een teamagenda en Kalender beschikbaar. Hier kunnen leden uit een projectteam agenda-items inplannen die voor een heel team gelden, zoals opleveringen, teamvergaderingen of teambuilding "activiteiten". Er zijn een groot aantal agenda-items waaruit men kan kiezen. Natuurlijk kan men voor sommige van deze ook andere mensen uitnodigen. Zij krijgen hiervoor in "ShareLock Agenda" een uitnodiging in hun agenda.

In de agenda wordt gewerkt met het typerende icoontje voor de verschillende soorten agenda- items, zodat snel inzichtelijk wordt wat men allemaal te doen heeft op een dag, week of maand. 

 

agenda week project software