• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

ShareLock Projectflow en Projectplanning

ShareLock Projectflow en Projectplanning is binnen de projectmanagement software een hulpmiddel waarbij structuur wordt gegeven aan een project. In de ShareLock Projectflow en Projectplanning module worden de mijlpalen en de activiteiten die moeten worden doorlopen om de mijlpaal af te ronden gedefinieerd. Binnen een projectplanning kunnen taken onderlinge afhankelijkheden hebben. Zo kunnen ze tegelijk starten, of moet er eerst een taak worden volbracht voordat een andere kan worden gestart. Aan het eind van iedere mijlpaal in ShareLock Projectflow en Projectplanning is een beslismoment (Go/ No Go) aanwezig.

In ShareLock Projectflow en Projectplanning wordt ook bepaald wie er welke taak uitvoert, hoeveel uur ervoor gepland is en wat de doorlooptijd van de taak is. Door het flexibele karakter van de workflow kan er met taken en mijlpalen geschoven worden. Natuurlijk heeft de projectflow planning de mogelijkheid om templates te definiëren en te gebruiken.

project software projectflow

ShareLock Projectflow en Projectplanning: koppeling met taaklijsten 

Taken die in de projectflow gedefinieerd worden, komen in de taaklijst bij de individuele medewerkers terecht. Zij kunnen in hun taaklijst deze taken zien en sorteren op opleverdatum, prioriteit, project etc. Zo maakt ShareLock planning razendsnel operationeel in projecten.

ShareLock Projectflow en Projectplanning: structuur en overzicht 

Het gestructureerd werken met een projectplanning zorgt voor veel meer inzicht in de projecten. Het is altijd duidelijk wie, wat, wanneer moet doen. Doordat het inzicht in de projecten toeneemt, wordt het proces beter bestuurbaar. De projectflow zorgt voor consistentie, kwaliteit, controle, lagere kosten, opvolging van taken en een historisch overzicht van het project. Het grote succes van ShareLock als planningssoftware is grotendeels te danken aan deze module: Projectflow en Projectplanning.