• Nederlands
...Internet Project Software


Functionaliteit bekijken
Demo aanvragen
ShareLock kopen

Laatste nieuws:

Zelf dashboards maken in ShareLock release 3.2

Lees meer...
 
Vraag nu gratis een demonstratie van ShareLock aan!
Lees meer...
 
Urenregistratie met uw mobiele telefoon
Lees meer...
 
Nieuw in ShareLock release 3.1.0
Lees meer...
 
specificaties.jpg
Afdrukken

ShareLock Projectregistratie

De basismodule projectregistratie zorgt ervoor dat alle gegevens, die van belang zijn voor een project, worden vastgelegd. Denk hierbij aan de naamgeving, type project, prioriteit, opdrachtgever, doelstellingen, etc. Alle projectgegevens worden op deze wijze centraal bij elkaar gebracht in ShareLock projectregistratie, zodat de informatie snel kan worden getraceerd. Men kan ook zelf veldtypen erbij definiëren als klant, zodat men niet afhankelijk is van de standaard velden die DataLeaf heeft gekozen voor ShareLock projectregistratie. Dit voortraject is zeer belangrijk voordat er met de realisatie en invoering kan worden begonnen. Het moet bijvoorbeeld voor iedereen inzichtelijk zijn wat de redenen en doelstellingen van het project zijn, zodat er gezamenlijk naar één gemeenschappelijk doel kan worden gewerkt.

projectregistratie bij ShareLock projectsoftware

ShareLock projectregistratie: de basis voor een succesvol project 

Door het vastleggen van verschillende cruciale projectgegevens in "ShareLock projectregistratie" wordt de basis gelegd voor een succesvol project. Deze informatie wordt dankzij de projectregistratie module voor alle betrokken personen beschikbaar gemaakt. Tijdens de realisatie van het project ontstaat er een schat aan nieuwe informatie met betrekking tot het project, welke te registreren zijn in ShareLock. Doordat de informatie wordt gekoppeld aan het project is het mogelijk om het gehele project te evalueren, om zo antwoord te krijgen op belangrijke vragen: Zijn de doelstellingen van het project behaald? Wat was de reden van uitloop? Wie was er verantwoordelijk voor een bepaalde taak? Met behulp van deze informatie kan de organisatie zichzelf verbeteren en versterken, waardoor de productiviteit en/of kwaliteit omhoog zal gaan.

ShareLock projectregistratie: flexibiliteit en overzicht 

Natuurlijk kunt u de lijst met projecten op ieder gewenst kenmerk filteren. Ook maakt ShareLock projectregistratie onderscheid tussen de statussen van projecten (bijvoorbeeld, verzoek - project - archief). Zo kan men eventueel zien welke projecten er aan komen, of welke projecten in het verleden zijn gedaan.